FOTOD Siinsed võrkpalli pargiväljakud saavad uuel aastal uude kuude

MTÜ Võru Võrkpalliklubi  juhatuse liikmed Olev  Lüütsepp (paremal) ja Aksel  Saal on rahul, et legendaarsed pargiväljakud saavad  nüüdisaegsed lahendused.  Foto: AIGAR NAGEL

Sel sügisel alustati pikalt oodatud uuendustöödega Võru võrkpalliväljakutel. Linna ja kultuuriministeeriumi toel on jaanuari keskpaigaks valmimas originaali imiteerivad savi-liivakattega mänguplatsid. Peale selle ehitatakse uus tribüünihoone ning võimaldatakse nüüdisaegsed mugavuslahendused platsi kasutajatele.

Tänavu saab 70 aastat sellest, mil Tamula läheduses hakati erilistel savi-liivakatega pargiväljakutel tuliseid pallilahinguid pidama.

Heinamaalt pargiväljakuks

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

Comments  
  -2
Jaanuari keskel saavad valmis ja märtsis on valimised. Ootame siis veebruari avamisel kohalike meistriliiga võistkonna tulist avalagingut karupükstes.
  +4
Kas peale nostalgia ja kinnisidee taga ka midagi ratsionaalset on? Ainukesed liiva- saviväljakul toimuvad vöistlused Euroopas toimuvad edaspidi Võrus?! Kas kossuväljak ikka tuleb?

 


 


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD