Ristmikel laiutavad kõrrelised piiravad sohvrite vaatevälja

Eile hommikul avanes Vabaduse ja Vilja tänava ristmikul selline vaatepilt: kõrrelised maha lõigatud ja Vilja tänaval liikuvad sõidukid on juba kaugelt näha. Foto: AIGAR NAGEL

Võrukate sotsiaalmeediagrupis lahvatas nädal tagasi äge arutelu linnatänavate haljastuse üle. Nimelt on paras hulk autojuhte häiritud ristmikel nägemisulatust häirivatest kõrgekasvulistest kõrrelistest ja teistest pikkade lehtedega taimedest.

Toimetus uuris esmaspäeval linnalt, mis plaanid on neil ristmikel kõrguva haljastusega. Linn saatis oma vastuse neljapäeval. Samal päeval saabusid haljastusosakonna töötajad ristmikel liiga kõrgeks kasvanud taimi kärpima. Päev hiljem lisas linn oma kodulehele ka selgituse.

Suur hulk Võru linna autojuhte on häiritud ristmikel vaatevälja piiravatest kõrgekasvulistest kõrrelistest ja teistest pikkade lehtedega taimedest. Veel neljapäeval oli ristmikule autoaknast selline vaade. Foto: MARGARETA PALGI

Murekohti jagub

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

Comments  
  -1
...pilti,siis kõrrelised küll ei sega vaatevälja.Tundub,et lihtsalt vaja viriseda.Ei pea kohe hooga sõitma,vaid ikka rahulikult.
  +2
Miks te ronite siis autoga linna, minge kõrbesse, kui vaadet tahate.
  +6
Äkki pannkooki?
  -3
korelipargis laudis laguneb ei ole vist kellegi asi
  -4
vötke no selle räpina maantee ringiga midagi ette see laguneb varsti laiali

 


 

LOE VEEL


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD