Koroonaajal pealinnast Võrumaale pagenud peret ei ahvatle miski tagasi

Laupäeval toimus Regina ja Rainit Vildo stuudiopoes Crafter järjekordne töötuba, kus seekord oli külas koolitaja Pärnumaalt. Fotol Jaanika Mihelson (vasakult), Kadri-Liis Naha, Sirli Papagoi, Regina Vildo, Kateriine Kuristik, Angela Laine ja Triinu Kottisse. Foto: AIGAR NAGEL

FOTO: Aigar Nagel

2020. aasta märtsikuus, mil riigis kuulutati välja eriolukord, ei mõelnud Rainit ja Regina Vildo pikalt. Nad pakkisid asjad ja sõitsid pealinnakorterist Võrumaal asuvasse suvilasse. Ajutiselt toiminud lahendusest sai aga igavene ning nüüd tuntakse end Võrumaa kogukonnas igati koduselt ja pealinnatee võetakse jalge alla vaid töö- ja kooliasjade ajamiseks.

Mitu ametit

Regina Vildo pidas Harjumaal õpetajaametit ning tegeles käsitöötarvikute müügiga. Tänaseks õpetab hakkaja naine Kreutzwaldi kooli 5.–9. klassile käsitööd ja kodundust ning peab stuudiopoodi Crafter Võrus Lembitu tänaval. „Crafter kolis kogu oma laoga Tallinnast Võrru 2020. aasta juunis.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.


 


 

LOE VEEL


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD