Tuliuuel Rõuge staadionil treenivad meie tulevased olümpialootused

Septembri alguses valminud Rõuge staadioni eesmärgiks on pakkuda võimalikult pikka väljas sportimise võimalust Rõuge põhikooli kasvandikele ja teistele spordist huvitatud kogukonnaliikmetele. Foto: AIGAR NAGEL

FOTO: Aigar Nagel

Rõuge valla abivallavanem Andri Alliksoo annab lehele kolmapäeval edasi rõõmusõnumi. Kaua tehtud kaunikene on valmis: Rõuge staadioni ehituse täitedokumentatsioon on üle antud ja kasutusluba väljastatud.

Ka Rõuge põhikooli direktor Annika Kuus kinnitab, et juba septembri alguspoolel sai vast valminud staadion koos asjaosalistega üle vaadatud ja vastu võetud. Praegu käivad kooli kehalise kasvatuse tunnid uhiuuel spordiplatsil ja siseruumidesse kolitakse talvekülmade saabumisel.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

Comments  
  +1
Kas see nõme rippsild on osa mingist plaanist, või keegi sattus hoogu vallaraha eest enda pulmi ette valmistades? Justkui sadul sea seljas, ning preilid kurdavad, et vallarahad otsas. Kui veel plaan siia kedagi sünnitada, siis jätke ikka arvutuspulkade jaoks ka raha!
  +2
Kõige muu erilise kõrval paistab see staadion silma maailma pikima kuulitõukesektoriga.
  +1
Ainult treeninguteks mõeldud?
  +3

Quoting Mati:

Kes küll otsustas et nii väikses kohas peab olema kunstmuru? Mis selle mõte on?


See on sellepärast, et odaviske ja kettaheite tšempionid meil juba on!
  +6
Kes küll otsustas et nii väikses kohas peab olema kunstmuru? Mis selle mõte on?

 


 

LOE VEEL


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD