Võru maakonna käsitöö ja talutoodang viiakse 21. korda Toompea lossi

5.-7. detsembrini toimub Toompea lossis jõulueelne Võru maakonna käsitöö ja talutoodangu näitus-müük.

Sellega seoses kutsuvad Võrumaa Arenduskeskus, Toiduvõrgustik Uma Mekk, Seto Käsitüü Kogo, Vana-Võromaa Käsitüü ja Seto Küük käsitöölisi ja talutoodangu valmistajad oma tooteid Riigikogu näitusmüügile esitama.

Ettevõtmise eestvedaja Kristi Vals ütles, et Võru maakonnas on häid kohalikke tooteid kodukootud villastest sokkidest kvaliteetse veinini välja, ent sageli ei leia tarbija neid tooteid lihtsalt üles.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

Comments  
  +8
Viige tünn virtsa ja valage nuumikutele pähe siis saavad ehk aru mis rahvale korraldatakse. Võrumaal ikka täiega vaja pugeda muidu ehk veel ei surda nälga. Kiidame aga takka kui hästi meil on ja millises külluses supleme. Häbi, et lähete oma tööd mõnitama ja sente kerjama. No muidugi Nopri eesotsas, peab pildis püsima ehk kunagi vaja uuesti .Toompeale tüürida kui elektrit enam maksta ei jõua.
  +14
Keda siin enam uskuda, täielikult tuleb okse peale nende ajakirjanike teemadega. Üks artikkel kirjutab võrumaal vaesus 32, 2 %. Siin artiklis näete kuidas võrumaal elatakse.Käiakse avalikult toompea tagumikku lakkumas. Tuleb välja seal kõige vaesemad. kristi vals, kas ikka ukrainasse ka saadate villaseid sokke ja head veini. Talv tuleb peale oleks nendel ka jalgadel soe ja hea vein lööks vere käima ning annaks julgust putinile vastu panna. Viige palun hooldekodudesse ka head sinki. Kaua nemad seal kartuli tangu putru söövad päevast päeva. Hästi elatakse võrumaal. taavi veskimäele ainult eesti energias manuaal teenust tõsta siis ei tossaks need praeahjud toompea nuumamiseks. Inimesed ja ajakirjanikud tulge ükskord mõistusele. Ärge ajage rahvast marru. Kooroona tõvest saime jagu ning kardan tuleb teiega koos mõni marutõbi mida on kindlasti oodata. Tänan.

 


 


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD