Noortekirjanik toob pildile valusad teemad

Kaia Raudsepp. Foto: KRISTIN KAUR

Viimase kolme aasta jooksul on noorte lugemisvara täienenud kolme raamatu võrra, mille autor on Võrumaalt võrsunud Kaia Raudsepp. Tallinna keskraamatukogu tunnustas aprillis 2021 noortekirjanduse auhinnaga eelneval aastal raamatukogust kõige rohkem laenatud Eesti noorteromaani autorit – esimest korda anti välja Margus Karu kirjandusauhind, mille pälvis Kaia Raudsepp raamatuga „Nähtamatu tüdruk”. Sama teos sai enim hääli ka noorte hulgas tehtud üle-eestilisel hääletusel „Noor loeb”. Praegu on Kaial peas paari raamatu jagu ideesid ning kui just uued ja paremad mõtteid ei valluta, saavad ka need lähitulevikus kaante vahele. Praegu on Kaial puhkus, ja millega kirjanik siis ikka tegeleb kui mitte kirjutamisega.

Noortekirjanik

Sõmerpalus sündinud, Parksepas koolis käinud, aga praegu Tartumaal elav Kaia lõpetas 2018. aastal Tartu ülikooli infokorralduse eriala, spetsialiseerumisega raamatukogundusele. Töötas pärast seda mitmes raamatukogus, aga alates möödunud aasta keskpaigast kaubanduses.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.


 


 

LOE VEEL


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD