Rõuge põhikoolis taaselustati Liikumisfestival

Reedesel Liikumisfestivalil juhendas jõusaalitreeningut vilistlane Sigrid Laan. Fotol tagareas vasakult Andres Viling, Anna Ago, Mart Kukk, Markus Mark,  Rasmus Pettai, Kuldar Lang. Esireas vasakult Anett Raat, Sigrid Laan ja Mirjam Hirvesoo. Foto: AIGAR NAGEL

Reedene koolipäev oli Rõuge põhikooli koolipere jaoks erilisem kui mõni teine, sest liikumisaastale kohaselt tähistati tegevusteküllast päeva keha ning vaimu igakülgse turgutamisega. Liikumisfestivali nii-öelda taastamise idee tekkis koolielu korraldajal Maarja Kallasel ja õpetaja Terje Rajul. „Rõuge põhikoolis toimusid Liikumisfestivalid 2000. aastatel, kuid vahepeal on olnud pikk paus. Samuti on meil korraldatud üliedukaid treeningpäevi ja kooli Liikumisfestivali idee tundus vägagi ahvatlev eriti veel seetõttu, et kuulume „Liikuma kutsuva kooli” võrgustikku,” räägib Terje Raju reedese festivali taasloomise idee sünnist.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.


 


 

LOE VEEL


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD