Uma Meki suurlaata kiusasid vihm ja tormituul

Tippkokk Joel Ostrat õpetas huvilistele, mida head, põnevat ja maitsvat saab teha kapsast. FOTO: Aigar Nagel

Tippkokk Joel Ostrat õpetas huvilistele, mida head, põnevat ja maitsvat saab teha kapsast. FOTO: Aigar Nagel


Uma Meki tänavuse suurlaada hommik meenutas ütlemist, et sellise ilmaga ei lase hea peremees koeragi õue. Siiski ei olnud ilmataat läbinisti lätlane, vaid keskpäeva paiku tekkis lootus, et ehk saab vihmavarjuta välja minna ja Võru tähtsaimale jaarmargile ringi peale teha.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.


 


 


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD