Viirusest väsinud inimesed otsivad lohutust raamatutest

Antsla linnaraamatukogu töötaja Claire Piigli (vasakul) ja juhataja Mall Hüvenen leiavad, et olude sunnil tuleb kohaneda ja kasutada praegu veel alles olevaid võimalusi. Foto: AIGAR NAGEL

Antsla linnaraamatukogu juhataja Mall Hüvenen näeb, et olude sunnil tuleb kohaneda ja kasutada praegu veel alles olevaid võimalusi. „Lugejad ei kurda – nad rõõmustavad, et raamatukogu pole täiesti kinni. Võrreldes viiruse-eelse ajaga on laenutamiste arv tunduvalt vähenenud. Inimesed kardavad oma tervise pärast,” nendib raamatukoguhoidja.

Ohtralt lemmikkirjanikke

Mall Hüvenen usub, et raamatud pakuvad inimestele mõnusat ajaviidet ning võimalust end nii-öelda teisele lainele ümber lülitada.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

Comments  
  +2

Quoting Endine Antslakas:

Pildil olev maja oli minu koolimaja. Väga kahtlen teie juttu. Minul oli peale Antsla keskkooli ülikooli sisseastumisega raskusi.


Olen ka endine Antslakas kuid minu nimi on Silja. Antsla kool ja Antsla sovhoostehnikum olid eesti nõrgemaid koole. Õppejõud olid väga head, nad tõid su tulest ja veest välja. Tänan.
  +2
Pildil olev maja oli minu koolimaja. Väga kahtlen teie juttu. Minul oli peale Antsla keskkooli ülikooli sisseastumisega raskusi.

 


 


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD