Tihe konkurents teeb rehviteenuste pakkujad hindade tõstmise osas ettevaatlikuks

Käesoleval aastal avas Võrus Räpina maanteel uksed Mrehvid. OÜ Tire Service juhatuse liige Marek Kuljus, kes on sel alal varem Soomes tegutsenud, tõdeb, et teatud hinnatõuse ning puudujääke tuleb kindlasti ette, kuid soovitab leida nutikaid alternatiive. Foto: AIGAR NAGEL

Hinnatõus ja tarneraskused ei ole puudutamata jätnud peaaegu ühtki sektorit. Nii seisavad hooaja eel raskustega silmitsi ka rehvimüüjad ning rehvivahetuse teenust pakkuvad ettevõtted. Ka sõidukiomanikel on keeruline, sest teenuste ja toodete hinnad on tõusnud, kuid hoolimata sellest on tarvis auto ilmade jahenedes sõiduvalmis seada.

Käesoleval aastal on talverehve lubatud kasutada 15. oktoobrist 31. märtsini. Kui esineb talviseid tee- ja ilmastikuolusid, siis on talverehvide kasutamine lubatud 30. aprillini. Kuna esimesed karged hommikud on juba Võrumaale jõudnud, siis mõlgutavad agaramad autoomanikud mõtteid talverehvide allapanekust.

Konkurents hoiab tagasi

Tänavu Võrus esimest hooaega alustanud OÜ Tire Service valdusse kuuluv Räpina maanteel asuv Mrehvid avas töökoja oktoobrikuus.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

Comments  
  +1

Quoting remondimiis:

Ei taha küll norida aga kui firma küsib sama hinda teenuse eest kui teised firmad aga ise pole käibemaksu kohuslane. Siis on ju teenus 20% kallim kui teistel.



Räägi mulle ka, mismoodi sina rohem maksad?
  -2
Ei taha küll norida aga kui firma küsib sama hinda teenuse eest kui teised firmad aga ise pole käibemaksu kohuslane. Siis on ju teenus 20% kallim kui teistel.

 


 

LOE VEEL


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD