Kinnisvaraturul on odav ja kallis väga suhtelised mõisted

Pächter Kinnisvara jurist-kinnisvaramaakleri Helin Pächteri sõnul tekitas kevadine eriolukord kinnisvaraturul väikese pausi. FOTO: Aigar Nagel

Pächter Kinnisvara jurist-kinnisvaramaakleri Helin Pächteri sõnul tekitas kevadine eriolukord kinnisvaraturul väikese pausi. Ta lisab, et pooleliolevad tehingud said siiski tehtud ja suvise aktiivsuse osas pole ajad muutunud.

Seljatagune kindlaks

Pächteri sõnul on praegu inimeste huvi investeerimise vastu varasemast tunduvalt kõrgem. „Eks eluase ongi lihtsam ja ka kindlam investeering. Kui valida rahapaigutuseks õige kinnisvara, annab see kindluse ka tulevikuks. Piirkonna konkurentsivõime kadudes tekib risk, et kinnisvara minetab oma väärtuse. Täna võib öelda, et Võrumaa areneb ja elukeskkond paraneb siiski kiiremini, kui oskasime loota. Aga alati saab ju veel paremini.”


Warning: Undefined property: stdClass::$alternative_readmore in /data01/virt3788/domeenid/www.vorumaateataja.ee/htdocs/plugins/system/helixultimate/overrides/com_content/article/default.php on line 192

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.


 


 

LOE VEEL


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD