Orienteerumisklubi Võru plaanib Tamula kaldale uuendusi

Lähedal elavate inimeste sõnul on hoone lammutustööd praegu kulgenud aegamööda ja rahulikus tempos. Foto: AIGAR NAGEL

Võrus Roosi tänava Tamula järve poolses otsas Roosi 38 toimuvad pikalt tühjana seisnud hoone lammutustööd. Kuna Tamula rannapromenaadi ja Roosisaare silla lähedus teeb piirkonnast võrulastele ja ka mujalt tulijatele atraktiivse jalutamiskoha, siis on nii mõnedki tundnud huvi lammutusele määratud hoone saatuse ja uute plaanide vastu.

Ootab uut aega

590 ruutmeetri suuruse kinnistu sihtotstarve on 50 protsendi ulatuses ühiskondlike ehitiste maa ja 50 protsendi ulatuses ärimaa. Ehitusalane pind on ligi 100 ruutmeetrit. Hoone võeti esimest korda kasutusele 1973. aastal büroohoone otstarbel.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

Comments  
  0
sai seal isegi nii mõni pidu maha peetud, head sõbrad head napsud.
  +4
Väga tore kui leitakse aega ja vahendeid unarusse jäänud hooneid linnas vuntsida. Muidugi ka lammutamine on esialgu edasiminek, sest selline amortiseerunud hurtsik linnapilti ei ilusta.
  +7
Mäletan neid aegasid kui seal sai pidu pandud, palju seal olnuid on läinud taevastele spordi radadele. Rahu neile.
  +2
Valter Kuhi ajal oli seal VS "Jõud" ning siis ta ehitatigi. Huvitavad ajad olid. Autojuht tõi klaasi ja pidurdas liiga äkki ning kast klaasi läks puru. Palju sai tehtud ühiskondlikus korras.
  0
Kas see mitte Võru spordiselts [#]ile ei kuulunud. Kuidas need orienteerujad selle endale mahitasid?

 


 

LOE VEEL


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD