FOTOD Katusepartner ehitab oma klientidele esinduspoe rikkaliku toodete näidistega

Kreutzwaldi 54 asuv firma esinduskauplus avab uksed 1. märtsil. FOTO: Kalev Annom

Aasta tagasi kirjutasime viieaastaseks saanud OÜst Katusepartner, millel oli käsil saja-aastase maja katus Karja tänaval.

Nüüd on põhjus Katusepartnerist kirjutada, sest valmimas on esinduspood, kus saab oma käega tooteid katsuda ja nõu küsida. Esinduspoe avamisega 1. märtsil saab ettevõte tähistada ka oma kevadist (18. märtsil) kuuendat sünnipäeva.

Kõik algas koolitusest Soomes

OÜ Katusepartner juht Vaiko Ülejõe meenutab, kuidas tänasesse päeva on jõutud.

Kreutzwaldi 54 hoone on ehitisregistri järgi 1986. aastal olnud kahekorruseline elamu. Teeninduskombinaadi, hiljem teenindustootmisvalitsuse Tamula peainsener ja juhataja Tõnu Helemets näitab fotosid, kus sellel aadressil ehitati 1974. aastal hoone ümber mööblinäidiste salongiks ja dispetšiteenuste ruumideks. Hoone kõrval oli väga stiilselt kujundatud mitme meetri pikkune Tamula teenuseid reklaamiv stend. Samas oli see majake ka jalatsite päralt ja majas töötasid ka platvormkingi valmistavad grusiinlased. Aastaid tagasi oli sinna plaanis rajada kolmekorruseline korterelamu. Katusepartner omandas kinnistu neli-viis aastat tagasi, et ehitada esinduspood. Majas on ka saun ning teisel korrusel võimalus majutuseks ja puhkamiseks. Fotod: KALEV ANNOM, TÕNU HELEMETS

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

Comments  
  0
Aega võttis aga kena maja sai valmis.
This comment has been deleted by Administrator
This comment has been deleted by Administrator

 


 

LOE VEEL


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD