Võru Kesklinna kooli õpilasesindus valiti noorsootöö valdkonna tegijate hulka

Võru Kesklinna kooli õpilasesinduse liikmed koos saadud tänukirjaga. Tagumine rida (vasakult): Kärt Utsu, Karolin Porman, Berta Elyse Palk, Lisett Urbanik, Elysee Martina Morel, huvijuht Anu Koop, Gregor Suleva.  Esimene rida: Hiie Utsu, Klaara Pai, Jarko Ilves, Mirtel Kuuse, Anete Pruus, Kertu Kubi, Lasse Rihard Sissas. Fotolt on puudu Võru Kesklinna kooli õpilasesinduse liikmed Mia Külaviir, Kelin Tasso ja Lisanne Kulikova. Foto: AIGAR NAGEL

Haridus- ja teadusministeerium koostöös haridus- ja noorteametiga tunnustab igal aastal kogu riigi noorsootöö valdkonna parimaid tegijaid, inimesi, ettevõtteid ja organisatsioone, kes on panustanud noorsootöösse, valdkonda edendanud, algatanud uusi tegemisi ja mõjutanud valdkonna arengut kohalikul, maakondlikul või üleriigilisel tasandil.

Tunnustuskonkursile said kandidaate esitada kõik juriidilised ja füüsilised isikud 12 kategoorias: aasta noorsootöötaja, aasta noorteühing või organisatsioon, aasta noortelaager, aasta panustaja, aasta huvikool, aasta osaluskogu ja õpilasesindus, aasta noorsootööühing, aasta tegu noorsootöös, aasta noortekeskus, aasta noortemalev, aasta kohalik omavalitsus, pikaajaline panus noortevaldkonda.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.


 


 

LOE VEEL


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD