FOTOD Põhjalik ülevaade: kuidas toimub lumekoristus Võru linna tänavatel?

Võru linnast väljaspool on tarvis hoolitseda ka selle eest, et tänavapiirete ääred ohutult ja lõhkumata lumevabaks saaksid. Fotod: AIGAR NAGEL

Eestimaa talved on alati oma näolt erinevad olnud, siiski viimasel ajal ei ole talvekuud enam olulise lumerikkusega hiilanud. Ka möödunud talvel oli lumekirme maas vaid korraks. Käesoleval hooajal ja eriti viimastel kuudel on ilmataat lumesadu heldelt jaganud. See on toonud vajaduse hooldada tänavaid ja teid rohkem, kui ehk möödunud talvel seda teha tuli. Teede läbitavuse ning ohutuse eest vastutavad nii linn kui ka linnakodanikud.

Selle nädala esimeses pooles kiiresti maha sadanud harjumatult paks lumekiht pani linnakodanikud mõtlema sellele, kuidas on linnavalitsus läbi mõelnud ning korraldanud lumekoristuse tänavatelt ning kas rahva heaoluks on tehtud maksimaalselt optimaalseid otsuseid. Nii nagu kõigi asjadega on ka lumekoristuse puhul mõistlik arvesse võtta tervikut, just selleks, et teha minimaalseid kulutusi ning saada sealjuures võimalikke parimaid tulemusi.

Lume koristus ja äravedu Võru linnas Karja tänaval. FOTOD: Aigar Nagel

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

Comments  
  +2
Teen ka öösiti tõõd. Tublid poisid aga kui õunapuudele see saast lendab, ega ei meeldi küll.

 


 

LOE VEEL


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD