FOTOD Ukraina: varemetelt tõuseb uus elu

Žõtomõri oblastis on näha, kui lähedale jõudis sõda Kiievile. Venemaalt tulnud verejanuliste orkide armee purustas sildu, kortermaju, ennekõike rahumeelset tsiviiltaristut. Fotod: ERAKOGU

Võru linnavolikogu aseesimees Toomas Sarapuu viibis majandus- ja kommunikatsiooniministrit Riina Sikkutit saatnud äridelegatsiooniga äsja Ukrainas.

Toomas Sarapuu

Eesti poliitikud, ministrid on Ukrainas sagedased külalised. Mis oli seekordse käigu põhjus?

Toomas Sarapuu: Visiidi võiks jagada kahte ossa. Üks eesmärk oli ametlikud kohtumised ehitus-, taristu-, tervishoiu- ja energeetikaministritega. Esimese päeva kohtumised toimusid Kiievis. Soovisime küsida, kuidas Eesti oma väheste võimaluste, kuid suure pealehakkamisega saaks näidata suurematele riikidele eeskuju, et me polnud esimesed ainult Javelinide saatmisel, vaid tahame olla esimesed nende hulgas, kes hakkavad aitama Ukrainat taastada.

Žõtomõri oblastis on näha, kui lähedale jõudis sõda Kiievile. Venemaalt tulnud verejanuliste orkide armee purustas sildu, kortermaju, ennekõike rahumeelset tsiviiltaristut. Fotod: ERAKOGU

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

Comments  
  +3

Quoting Komakoht:

Kas siin jututoas oskab keegi ka ilma kirjavigadeta kirjutada?


Komakoht on väike asi, võib olla näpukas ja ei midagi muud. Sellist i d i o o t i ma küll pole näinud kes nime kohale kirjutab komakoht.
  -4
Kas siin jututoas oskab keegi ka ilma kirjavigadeta kirjutada?
  +4
Ma kardan, et eestis kakkate uut elu looma. Narva jääb nendela nagu Petsergi.
  +5
Jah paljudel vanuritel pole isegi peldikut toas, rääkimata siis vee kraanist , kus siin on Eesti riigi abi oma rahvale, vanuritele?????
  +13
Väga huvitav, miks siinsed ukrainlased ei taha ukrainasse minna varemetesse uut elu sisse puhuma .Kas teie targad olete seda arutanud või olete üldiselt teadlikud. Miks meie maksumaksja peab neid ülal pidama. Tööle nad ei lähe sest igasugune töö neile ei sobi, näit : maasikate korjamine. Töötavad meil ehitustel, meie ehitajad peavad tööd otsima ukrainast ning mujalt teistest riikidest. Tehke kõigepealt oma tegemata töö siis pidage plaane mujale. Väga häbiväärne teema.
  +13
Jah, ma saan aru kui on võimalik aidata siis aidake. Minu sõnum on see, meil eesti riigis elavad inimesed ilma joogi veeta kuid eesti riik ei aita oma riigi inimesi. Sina toomas sarapuu ja riina sikut kas teil kahel on plaanis ka üldse oma riigi inimesi aidata. Kas teie olete ka üldse mõelnud sellele, et ukrainat võetakse üldse euroopa liitu ja ka nato sse. Ma väga kahtlen. Hetkel olete lõbusate nägudega kuid varsti näen teid mõrudate hapude nägudega. Teie aeg jääb lühikeseks Tänan.

 


 

LOE VEEL


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD