Tänavusele Lindora laadale saabusid müüjad uuest reeglist kinni pidades tavapärasest hiljem

25. oktoobri õhtul kella 20 ajal paigaldas korraldaja teepervele sildi, mille järele oodati kaupmehi oma sõidukeid parkima. Esimene auto jõudis rivisse juba 26. oktoobril kell 00.01. Fotod: AIGAR NAGEL

28. oktoobril peetakse traditsioonilist Lindora laata, mis on tuntust kogunud üle kogu Eesti ning meelitanud kauplejaid ja ostlejaid ka piiri tagant. Peale selle, et laat pakub ostmiseks head ja paremat, on suurejooneline üritus tuntud oma isekorraldusliku toimumise poolest. Nii on kauplejate müügiplatsi asukoht alati sõltunud sellest, kui vara laada toimumiskohta jõutakse.

Agaramad on eelmistel aastatel väärt müügikoha eest olnud nõus kohale tulema juba oktoobrikuu esimesel poolel ning tee ääres seisvasse autorivisse lausa laagrisse jäänud. Tänavu sooviti teha laadakorraldamises korrektiive, sest niisugune omavoliline enneaegne kogunemine suure maantee ääres on pimedal ajal üsna ohtlik. Kaupmeestele anti luba laadale saabuda kõige varem 26. oktoobril. Kõiki reeglite rikkujaid ootas müügiplatsi jagamisel järjekorra lõppu saatmine.

Kolmapäeva hommikul kell 10.37 oli Lindora laada elavas kaupmeeste järjekorras 13 sõidukit. Koha olid sisse võtnud ka Jaan Heinmäe (vasakult), Urmo Urho ja Andres Raimonds. FOTO: Aigar Nagel

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.


 


 


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD