Kooli hoolekogu kutsub kogukonda üles eelarvele lisa annetama

Rogosi mõisas asuva Ruusmäe lasteaiarühma õueala piirdeaed on amortiseerunud. Uue ehitamist plaanitakse alustada juba järgmisel kuul. Milline aed tuleb, sõltub kogutud annetuste summast. Foto: AIGAR NAGEL

Kohalikud omavalitsused peavad tagama selle, et erinevatel allasutustel oleks tarvilik olemas. Nii võimaluste piires ka tehakse ning koostöös asutuste juhtidega pannakse paika ja järjestatakse prioriteedid, mille poole püüelda ning mille tarvis esmalt finantsvahendeid leida. Hiljuti oli päevakorras, et 15 lapsega Varstu lasteaed soovib kogukonna toel taastada nostalgilist väärtust omava mängulaeva, mis oleks üheks oluliseks osaks lasteaia mänguväljakust. Kevadel lasteaia juubeli ajal alustatud annetuste kogumine on praeguseni hoos. Varstu lasteaia kõrval soovib oma õueala parendada ka teine Rõuge valda kuuluv lasteaed, kümne mudilasega Rogosi mõisahoone ruumides tegutsev Ruusmäe lasteaiarühm.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.


 


 


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD