Jätkuvalt saab taotleda toetust eraisikute vee- ja kanalisatsioonitaristu rajamiseks

Juri Gotmans FOTO: Aigar Nagel
Kaks ja pool aastat tagasi avas Keskkonnainvesteeringute Keskus (KIK) eraisikutele suunatud ühisveevärgi- ja kanalisatsiooniga liitumise toetuse, mille eesmärk on tagada inimestele kvaliteedinõuetele vastava joogivee kättesaadavus ning reovee nõuetekohane kogumine ja puhastamine reoveekogumisaladel suurusega 2000 inimekvivalenti ja enam. Toetusmeetme kogumaht on 17 miljonit eurot.
 
AS Võru Vesi tegevuspiirkondades Võru- ja Põlvamaal saavad taotlusi KIK-ile esitada Võru (Võru linn ja Võru valla lähiümbrus), Väimela, Parksepa, Puiga, Orava, Lasva, Kääpa, Otsa, Sõmerpalu, Osula, Järvere, Haanja, Ruusmäe, Antsla, Kobela, Vana-Antsla, Kuldre, Uue-Antsla, Kanepi, Põlgaste, Saverna ja Krootuse reoveekogumisalade elanikud. Toetust saavad taotleda kinnistusraamatusse kantud kinnisasja või hoonestusõiguse füüsilisest isikust omanik, ühisomanik või kaasomanik. Toetust antakse elamu ühendamiseks ühisveevärgi ja/või -kanalisatsiooniga, mida toetatakse juhul, kui selleks on olemas võimalus, aga mingil põhjusel ei ole kinnistu veel liitunud.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.


 


 


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD