Lõuna-Eesti haiglas vaktsineeriti pühapäeval 108 inimest

Pühapäeval said esmase vaktsiinidoosi 108 inimest, mis on rekord, mida seni ühe päeva jooksul Lõuna- Eesti haiglas tehtud on. Fotod: ERAKOGU

Nädalavahetusel toimus Eesti haigekassa ning tervise ja heaolu infosüsteemide keskuse (TEHIK) pilootprojekti raames üle-eestiline vaktsineerimine, kuhu sai registreerida digiregistratuuri kaudu.

AstraZeneca vaktsiiniga vaktsineerimiseks said sobiva aja valida kõik 65aastased ja vanemad ning riskirühma kuuluvad inimesed, seda sõltumata elukohast või perearstinimistu asukohast.

Laupäevaks ja pühapäevaks oli üle Eesti kokku pakkuda umbes 6000 vaktsineerimisaega. Projektiga liitus ka Lõuna-Eesti haigla, kus pühapäeval said vaktsiini kokku 108 inimest.

Pühapäeval said esmase vaktsiinidoosi 108 inimest, mis on rekord, mida seni ühe päeva jooksul Lõuna- Eesti haiglas tehtud on. Fotod: ERAKOGU

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

Comments  
  -1
Osalesin ka selles valiku ruletis neljapäeval. Panin valikuks Võru-vastus ei ,lisasin Põlva-vastus ei, lisasin Tartu-vastus laupäev ,16.00.
Seega saigi seal asi lukku löödud-kuigi Võrru sõit oleks kokku 50km, Tartusse läks kokku 200km +3tundi-aga ta sai tehtud-õnneks ei pidanud Narvaga katsetama.Ju siis ei osata meil kokku lugeda kui palju on meil 65+ vanuseid inimesi et nii vähe vaktsiini telliti.

 


 


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD