Menu

.      

Rocky ja Bruno said tänu loomakaitsjatele hea elu peale

  • Kirjutas Sten Sang

Setomaalt leitud Bruno elutingimused olid nii halvad, et ta viidi „peremehe” juurest otse klii nikusse ravile. Pärast pikka taastumist on Bruno kui äravahetatud ning saab oma koeraelust  senisest kõvasti rohkem rõõmu tunda. Fotod: EESTI LOOMAKAITSE LIIT

Setomaalt leitud Bruno elutingimused olid nii halvad, et ta viidi „peremehe” juurest otse klii nikusse ravile. Pärast pikka taastumist on Bruno kui äravahetatud ning saab oma koeraelust  senisest kõvasti rohkem rõõmu tunda. Fotod: EESTI LOOMAKAITSE LIIT


Eestimaa Loomakaitse Liit saab Võrumaalt kuu jooksul kuni kümme teadet hädas looma kohta. Möödunud aastal pöördus liit paarikümnel korral avaldusega ka põllumajandus- ja toiduameti poole.

Peale otsese abistamistegevuse annavad liidu loomakaitsjad nõu hulkuvate ja ründavate koerade teemal. Nende poole pöördutakse ka siis, kui on mure metslooma ja hirm roomaja pärast.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

20 PÄEVA ENIMLOETUD