Menu

.      

Seitsmeliikmelise pere ema jõuab hoolida ka võõrastest lastest

  • Kirjutas Küsis Sandra Eowyn Karu.

Kätlin on naine, abikaasa ja viie lapse ema. Ennast meeldib talle muu hulgas kirjeldada sõnaga seikleja – see võtab hästi tema olemuse ja tegemised kokku. Kätlin töötab vallavalitsuses sotsiaaltöö spetsialistina, õpib Tartu ülikooli magistriõppes kogukondade arendamist ja sotsiaalset heaolu, on armastav ema oma lastele ning toetav jõud oma abikaasale. Kätlin armastab teha erinevaid asju: lugeda korraga viit raamatut, väljas päevapingeid maha kõndida, teha talisuplemist, koolitustel käia, perele küünlavalgel ja muusika saatel tantsides süüa teha ning inimestega koos olla.


Sädeinimene Kätlin Kann Võrumaalt Rõuge vallast lööb agaralt kaasa MTÜs Võrumaa Lasterikkad


Sinu teekond MTÜni Võrumaa Lasterikkad?

Kätlin Kann: Mind kutsuti üldkoosolekule ja järsku Kadri kõrvalt toksas, et kuule, kandideerime juhatusse, teeme pulli! Ma olin siis parajasti kodune, kuid suhtlemine ja korraldamine on mulle alati hästi meeldinud. Ja tagantjärele vaadates oli see jube lahe otsus, see sündis küll ruttu ja äkki, kuid see oli kindlasti üks minu elumuutvamaid kogemusi.    Rõõmsates, kurbades, kergetes ja rasketes hetkedes – kõike sai kogeda.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD