Menu

Ettevaatust! Võru väikekauplustes raha vahetada soovinud noormehed tekitasid müüjates kahtlusi

  • Kirjutas Heleri LAkur

Jüri tänava kosmeetikapoe müüja-asendaja Irina (pildi paremal) suhtles noormeestega isiklikult ja naaberkaupluse, dr Vihmanni prillipoe müüjanna Lea lisas, et nägi noormehi omavahel enne poodi sisseastumist trepi ees vestlemas. Foto: AIGAR NAGEL

VAHEJUHTUM ❯ Nädala algul teatas ühe Võru väikekaupluse omanik, et tema poodi külastasid esmaspäeva keskpäeval kaks noormeest, kes pakkusid 50euroseid kupüüre peenraha vastu vahetamiseks. Müüja sõnul ei soovinud kumbki noormees midagi poest osta ja müüja keeldumisel astusid nad poest sõnagi lausumata välja.

Rahavahetajad tekitasid müüjas kahtlust

FIE Maira Venkov, kes on pidanud viimased kümme aastat Jüri tänaval Venemaa kosmeetika ja pudukaupade poodi, sõnas Võrumaa Teatajale, et nende kaupluses oli tegemist esmakordse juhtumiga. „Kuna meil ei ole valeraha tuvastamiseks mõeldud lugejat, ei vaheta me üldjuhul suuri rahatähti kunagi,” sõnas Venkov. Parasjagu asendajana poes olnud Irina ütles, et kaks noormeest astusid uksest sisse just hetkel, kui ta teenindas üht teist klienti.

„Üks astus kliendile vahele, võttis taskust peotäie paberraha ja hakkas lugema ning palus, kas ma saaksin peenemaks vahetada

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

Sisuturundus

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD