Menu

Lähipäevadel muutub ilm külmemaks ja päikselisemaks

  • Kirjutas BNS

Pixabay

Botnia lahe suunas eemalduv madalrõhkkond laseb lähipäevadel mõnevõrra päikest paista ja langetab ka õhutemperatuurid talvisemaks.

Ilmateenistuse teatel on ööl vastu teisipäeva pilves selgimistega ilm. Mitmel pool sajab lund, saartel ka lörtsi. Puhub lõunakaaretuul 2-8 m/s. Külma on 1-7 kraadi, saartel ja läänerannikul tuleb kuni 1 kraad sooja. Teisipäeva päeval on samuti pilves selgimistega ilm. Kohati sajab vähest lund, saartel ka lörtsi. Puhub lõunakaaretuul 2-8 m/s. Külma on 1-5 kraadi, saartel ja läänerannikul tuleb kuni 1 kraad sooja.

Kolmapäeva öösel on pilves selgimistega ja olulise sajuta ilm. Puhub lõunakaaretuul 2-8 m/s. Külma on 1-7 kraadi, saarte rannikul püsib temperatuur nullkraadi lähedal. Kolmapäeva päeval on pilves selgimistega olulise sajuta ilm. Puhub lõunakaaretuul 2-8 m/s, pärastlõunal tugevneb saartel ja rannikul lõuna- ja kagutuul 4-10, puhanguti 14 m/s. Külma on 1-7, saarte rannikul jääb õhutemperatuur nulli lähedale.

Neljapäeva öösel on pilves selgimistega olulise sajuta ilm. Puhub kagutuul 4-10, saartel ja rannikul puhanguti 14 m/s. Külma on 3-8, kohati kuni -12 kraadi. Neljapäeva päeval on pilves selgimistega olulise sajuta ilm. Puhub kagutuul 4-10, saartel ja rannikul puhanguti 14 m/s. Külma on 2-7, kohati kuni 9 kraadi.

Sisuturundus

20 PÄEVA ENIMLOETUD