Vabatahtliku töö kogemus juhtis Valeria Litvinenko unistuste ameti juurde

Poolteist aastat aktiivselt tööd otsinud võrulane Valeria Litvinenko leidis uue kutsumuse häirekeskuse päästekorraldaja ametis. Foto: AIGAR NAGEL

Varem Värska ja Lasva vallavalitsuses vallasekretärina ametis olnud Valeria Litvinenko on aktiivselt tööd otsinud alates möödunud aasta märtsist. Poolteist aastat tööotsinguid on toonud tõdemuse, et päris tihti ei vasta tööandja üldse sooviavaldusele või teatab lühidalt järgmisesse vooru mittepääsemisest.

Võru südames

Meeldiva ja huvipakkuva ametikoha tõttu on Litvinenko elukohta vahetanud kahel korral. Värska valda vallasekretärina tööle asudes kolis ta ka Värskasse elama ja jättis senise Tartus asunud elukoha. Üle seitsme aasta kestnud töösuhe sai ühel hetkel otsa. Nii asus 1984. aastal Tartu riikliku ülikooli õigusteaduskonnas juristihariduse omandanud Valeria Litvinenko 2010. aastas märtsis tööle Lasva vallavalitsuse vallasekretärina ja kolis Võru linna.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.


 


 

LOE VEEL


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD