Poti oja vilkad koprad põhjustavad maaharijatele peavalu

Võrumõisa piirkonna aiamaapidajat Pjotr Mihhailovit ja teisi ala elanikke nörritab krunte üle ujutav ja pikalt hooldamata Poti oja. Foto: AIGAR NAGEL

Toimetuse poole pöördusid murelikud Võrumõisa piirkonna maaomanikud, kelle krunte ujutab üle pikalt hooldamata Poti oja. Maaomanike sõnul on probleem väga terav viimased neli aastat, mil kobraste ehitatud tamme peab suvisel ajal suisa iga nädal lammutama.

Korduvad pöördumised

Võrumõisa piirkonnas aiamaad ja suvilat pidavate inimeste sõnul pole valla ja keskkonnaametiga suhtlemine vilja kandnud ning vajalikke puhastus- ja süvendustöid tehti nende sõnul Poti ojas viimati suisa 60 aastat tagasi. Vallaametnikud on pöördujatele kinnitatud, et Poti oja hooldustööde osas on vallal ja linnal plaanis ühisprojekt, kuid selle teostumise ajast ei ole inimesi teavitatud. Maaomanikud on suhelnud ka kohaliku jahiseltsiga, kelle esindaja käib juba teist aastat kopraid püüdmas – näiteks paari nädala saagiks tuli tal kolm kobrast.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

Comments  
  +6
krr krr krr ja kui palju on katariina tn...keskkonna kontorit külastatud ja selgeks tehtud milline näeb välja ISKNA jõgi..,.Noodasjärve ja võhandu vaheline isa...kinni kasvanud,kobraste jne meelevallas...ükski ametnik ei liiguta kõrvugi...no mis küll toimub...reiljani aegadel kopati läbi...aga nüüd...

 


 

LOE VEEL


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD