FOTOD Autod on lehmadest paremad ja vegansink on etem (liha)singist!?

Lõuna-Eesti ja Võrumaa on rikas väga huvitavate kohanimede poolest ning kui tahta, leiab siit ka Saaremaa, Paganamaa, Sibula järve ja Lambahanna oja ning Paradiisiranna ja Jeruusalemma tee. Rääkimata Puskarust, Karilatsist ja Ihamarust. Viimase viidast on Kanepi lähedal tekitatud Iiiamarii. Siinmail võib sattuda Nõiariiki, Litsmetsa, Tsiamäele, Pärli- ja Pühajõkke, Soodomale. Need ja paljud teised kohanimed peaksid meelitama turiste meie maile avastusretki tegema nii talvel kui ka suvel. Fotod: KALEV ANNOM

Möödunud kuul kirjutas Äripäev (Põllumajandus nr 10 (81), et Greenpeace on võltsinud uuringu loomakasvatussektori heitkoguste kohta ja väidab, et Euroopa Liidu loomakasvatus põhjustab suuremaid heiteid kui sõiduautod ja veoautod või isegi teised sektorid ja riigid. Väide, millel pole mingit mõtet, kuid mis kindlasti toimib suurepärase reklaamitrikina.

Kas see annab autotootjaile ja -müüjaile põhjuse selg sirgu ajada?

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.


 


 

LOE VEEL


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD