Keskväljak sirab jõulusäras ja valgusüllatusi jagub mujalegi üle linna

Suurim uuendus linna jõulutulede paigaldamises on möödunud aastal esimest korda valgusega ehitud keskväljak. Foto: AIGAR NAGEL

Suurim uuendus Võru linna jõulutulede paigaldamises on möödunud aastal esimest korda valgusega ehitud keskväljak. Igal aastal on linnaruumis mõni üllatus ja näiteks ringristmikutele on mõeldud erinevaid lahendusi. Uuendatud on ka väikeseid detaile linnapildis.

Koduhoovid särama

Sellel aastal kutsuvad linnavalitsus ja lastefestival kõiki üles kaunistama oma koduõuesid, hooneid, vaateaknaid ning looma ühiselt linnas lastepärast jõulurõõmu. Linnapea Anti Allas ütleb, et üleskutse eesmärk on rõõmustada lapsi ning luua ühiselt jõuluilu, mis just neid kõnetavad. Ta lisab, et kõik pered, asutused, ettevõtted ja organisatsioonid võiksid sel aastal jõulukaunistusi üles seades mõelda lastele ning kaunistada nii, et linnas ringi liikumine valmistaks lastele palju elevust ja rõõmu.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

Comments  
  -1

Quoting Pensionär:

See kõik on väga tore,aga linna tänavad on väga libedad.Kas oleks võimalik midagi ette võtta?


Kindel on see, et IGALE POOLE Sind abistama keegi ei tule ja libedust leiad ikka linnast. Osta jala alla "kassid" ja tatsa muretult, igal pool.
  +9
See kõik on väga tore,aga linna tänavad on väga libedad.Kas oleks võimalik midagi ette võtta?
  -4
vöru linn vöiks oma teid ka paremini hooldada selline kruusatee tunne tekib vahepeal

 


 

LOE VEEL


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD