Rõuge vallamaja töötajad on sel nädalal eneseisolatsioonis

Rõuge Vallavalitsus FOTO: Aigar Nagel

Rõuge vallavalitsus annab teada, et alanud nädalal (21.−23. detsembrini) teenindatakse kodanikke telefoni ja e-posti teel. Rõuge vallamajale mõeldud dokumendid saab jätta vallamaja postkasti.

Suur osa vallamaja töötajaid on sel nädalal eneseisolatsioonis, sest ühe ametniku koroonaviiruse test on saanud positiivse vastuse. Kõiki lähikontaktseid on teavitatud, ametnikud jätkavad oma tööd tavapärases mahus, kuid distantsilt. Aasta viimasel nädalal, alates 28. detsembrist ollakse taas suuremate jõududega vallamajas kohal, kuid järgitakse ruumide 50protsendilise täituvuse nõuet ning kodanikke teenindatakse eelistatult telefoni ja e-posti teel.

Rõuge vallavalitsus soovitab võimaluse korral vallamajja kohale tulemisest hoiduda, kuid kui see on vältimatu, on kohustuslik teavitada oma käigust ette.

Teenuskeskustes jätkub töö nii sel kui ka tuleval nädalal tavapäraselt, kuigi ka seal käib töö eelistatult telefoni ja elektrooniliste kanalite kaudu.

Comments  
  +4
Seal on üldiselt nii närviline ja mittemidagiteadev õhkkond, et ei tahagi sinna minna. Plussina saab vist öelda seda, et julmemandast on hetkeisand toredam oma töötajatega. Vähemalt nii paistab. Püsige kodus jah!
  +8
sest midagi see ei muudaks

 


 

LOE VEEL


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD