Kalmer Puusepp: „Võru valla ühest otsast teise on üle 80 kilomeetri”

Võru vallavanem Kalmer Puusepp muretseb ja soovib, et inimesed ei väsiks praegusel keerulisel ajal ja leiaksid mõne uue või unustusse jäänud hobi. „Üks korralik, lumine ja parajalt külm talv kuluks praegu väga ära,” leiab Kalmer Puusepp. Fotod: KALEV ANNOM

Võru valla vallavanem Kalmer Puusepp rõõmustab, et talupojatarkus ja kahe jalaga maa peal olemine ei ole kadunud. Tänu sellele on valla ettevõtted suutnud stabiilselt töötada, mõned on isegi laienenud ning töökohti juurde teinud.

Kalmer Puusepp on vallavanem novembrist 2017

Raske algus

Kalmer Puusepp leiab, et tänavusest niinimetatud koroona-aastast olid keerulisemad ametisoleku esimesed aastad, mil tuli kohaneda uue olukorraga pärast haldusreformi. „Üheks vallaks koondus viis erinevat piirkonda, kus olid erinevad nägemused. Keeruline oli töötasude reguleerimene. Et vald toimiks, tuli saavutada ühismeel alal, mille ühest äärest teise on umbes 80 kilomeetrit. Kui enne haldusreformi olid valla asjad kõik teada, siis nüüd olukord muutus. Õnneks hakkab see kohanemisaeg läbi saama ja saab juba küsimustele detailsemalt läheneda, olgu siis inimestega suheldes või ka eelarveridasid läbi arutades,” arutleb Kalmer Puusepp.

Võru valla palgal on 470 inimest

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

Comments  
  +12
Valla palgal on palju inimesi, peaks pooled koondama, liigne raiskamine valla rahakotist.
  -2
Väga mõistlik ja arukas.

 


 

LOE VEEL


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD