Kanepi Kodu ootab viirusepuhanguga toimetulekuks abikäsi

Lõuna-Eesti hooldekeskuse juhatuse liige Ülo Tulik palub vabatahtlike abi koroonapuhangu tõttu tekkinud tööjõupuuduse leevendamisel. Foto: AIGAR NAGEL

Kanepi vallas asuvas Kanepi Kodu hooldekodus on puhkenud koroonakolle, kus nakatunute arv on terviseameti andmetel neljapäevalõunase seisuga kokku 27. Ameti kinnitusel on haigestunud üks töötaja ja 26 klienti. Kokku töötab hooldekodus 39 inimest ja seal elab 105 klienti.

Saatus enam ei hellitanud

Lõuna-Eesti hooldekeskuse juhatuse liige Ülo Tulik täpsustab, et Eestimaa erinevates kohtades asuvad kuus ASi Lõuna-Eesti Hooldekeskus kodu jäid kevadel saabunud viiruse esimesest lainest puutumata. Ettevõtte 270 töötajast põdes viirust ainult Tulik. Õigel ajal vastu võetud meetmete tõttu ei jõudnud haigus 800 ettevõtte kliendini. „Täna oleme väga murelikud, sest Kanepi Kodusse on viirus sisse murdnud.

KANEPI KODU FOTO: Aigar Nagel

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

Comments  
  0
Kui 1 inimene suudab nakatada keskmiselt 1.4 inimest, siis kuidas ta suutis nakatada 26? Terviseameti lehelt võetud info. Ja nagu ma aru saan, pole kellelgi sümptomeid. Tahtest tahtmata tekib küsimus, kas need proovi tikud polnud enne valepositiivsed? Kui palju on neid juhtumeid, kus ülejäänud pere ei nakatu ja nüüd suutis 1 töötaja 26 voodihaiget nakatada. Minu teada käivad hooldajad siiani kõik maskides.

 


 

LOE VEEL


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD