Aastakokkuvõte Võrumaa Teataja enim loetud artiklitest

Võrumaa Teataja digilehe tellijale on kättesaadav ligemale kuue aasta pikkune arhiiv kõigi lehenumbritega, mida on kokku üle tuhande.


Aasta algus on kokkuvõtete tegemise aeg, et teha uusi plaane ja minna edasi – veelgi paremini ja kindlamalt kui varem. Siinkohal on paslik tuua teieni lood, mis lugejaid möödunud aastal kõige rohkem kõnetanud on.

Mainimist väärib, et Võrumaa Teataja külastatavus nutitelefonist on endiselt tõusuteel. Kui 2019. aastal luges meid telefonist 58,3 protsenti kogu lugejaskonnast, siis möödunud aastal oli selleks numbriks juba 61,8. Võrdluseks võib tuua, et vaid mõni aasta tagasi oli telefonist külastajaid ainult 38,2 protsenti. Arvutid jäävad järjest rohkem tagaplaanile. Võib-olla polegi see nii väga kurb, sest telefoni kasutatakse peaaegu kõikjal ning nii on uudised iga kell tagataskust kiirelt võtta.

Toome esile eelmise aasta kõige rohkem loetud lood, mis kutsusid enim Võrumaa Teataja seltsis aega veetma. Peab tõdema, et kõige rohkem vaadati ikka neid lugusid, mis kuulusid krimivaldkonda, aga kümne loetuma hulka jõudis ka mitu lugu teemast, mis möödunud aasta ühe sõnaga kokku võtab. Selleks on loomulikult koroona.

Loetuimate esikohalt leiame kahjuks kurva uudise noormehest, kes Munamäe tornist alla kukkus. Lugu klikati lugemiseks üle saja tuhande korra. Teisele kohale platseerus lugu tantsutreenerist – „Kas tantsutreenerile tuleks anda uus võimalus?”. Sama teema leiab ka esikümne kaheksandalt kohalt, mis avab juhtumi tantsutreeneri kommentaaridega. Loo lõpetuseks võib lisada, et tantsutreeneri kohta politsei menetlust ei alustanud.

Kolmandalt kohalt leiab üle 60 000 klikiga loo „Kurvad päevad Krabi koolis: õpilased ajasid protestiks pea paljaks”, mis räägib Krabi kooli sulgemise saagast ja õpilaste protestist selle vastu. Neljandal kohal on 62 433 klikiga lugu „Piirivalvurid avastasid väikesest kaubikust ligi 30 inimest”, mis kirjutab seigast, kus mees otsustas enda sõnul lapsed ujuma viia. Piirivalvurid avastasid peatumismärgunnet eiranud kaubikujuhi sõidukist ligi 30 inimest, keda juht oma sõnul suplema vedas.

Koroonast ei saa üle ega ümber

Viiendale kohale jäi lugu autoavariist, mis leidis aset Kose aiandite juures. „Kose aiandite juures toimus segaste asjaoludega autoavarii”, kirjutab juhtumist, kus avariisse sattunud sõiduk jätkas oma teekonda peatumata,    kahjuks suri üks õnnetuses kannatanu hiljem haiglas.

Kuuendalt ja seitsmendalt kohalt leiame lood koroonast. Ühes loos on tunda kõige suuremat hirmu, mis valdas võrulasi siis, kui koroonaepideemia suure avapaugu sai ning linna koolid kõik suleti. Esikümne lõpuosa saame aga lukku panna rõõmsamate lugudega, sest üheksanda koha lugu räägib Selveri uue poe avamisest Kagukeskuses ja kümnendalt kohalt leiab veebruaris aset leidnud lusikapeo pildid.

Siiras tänu meie lugejatele, et olete meid ka rasketel aegadel hoidnud ja oma lugemisega meid oma igapäevaelu osaks pidanud. Püüame ka sel aastal teieni tuua kõige värskemad lood ja sündmused ning kostitada teid põnevate artiklitega.

TOP 15 vorumaateataja.ee

1.“Munamäe vaatetornist kukkus alla Võru noormees126 132 klikki

2.”Kas tantsutreenerile tuleks anda uus võimalus?67 409 klikki

3. FOTOD "Kurvad päevad Krabi koolis: õpilased ajasid protestiks pea paljaks63 510 klikki

4."Piirivalvurid avastasid väikesest kaubikust ligi 30 inimest" 62 433 klikki

5."Võrus Kose aiandite juures toimus segaste asjaoludega liiklusõnnetus" 58 871 klikki

6."Võru sulgeb teisipäevani koolid ja lasteaiad" 57 214 klikki

7."Võru Kagukeskus suleti, sest töötajatel võis olla otsene kokkupuude viirusekandjatega" 55 617 klikki

8."Kas tantsutreenerile tuleks anda uus võimalus? Artikkel täiendatud Andre Laine selgitustega" 53 122 klikki

9. FOTOD JA VIDEO "Selver avas Kagu-Eesti moodsaima toidukaupluse külastajaile märkamatult53 004 klikki

10. GALERII "Võru linna laste lusikapidu51 908 klikki

11. GALERII "Alanud õdede aasta toob Võrru juurde hulga haritud meditsiinitöötajaid 49 654 klikki

12.”Lõuna-Eesti haigla seitsmendalt korruselt kukkus alla inimene49 322 klikki

13. GALERII "Võru kauplejad Tartu Turuhoones48 766 klikki

14.“Hauka Laada korraldajad on otsuse teinud48 237 klikki

15. FOTOD "Mis toimub!? Võru mees sai jäätmete üleandmisel ebameeldiva üllatuse osaliseks46 101 klikki


 


 

LOE VEEL


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD