Menu

.      

Haanja koolis võeti helkurikandmine luubi alla

  • Kirjutas Kadi Annom

Esmaspäeva hommikul kontrolliti Haanja koolis üheskoos abipolitseinikega helkurikandmist. Kooli helkuripuu juures on Kristjan  Oliver Perend (vasakult), Noelle Adele Meldre, Luise Maria Perend, Evelin Meldre, Jakob Aaron Meldre, abipolitseinikud Eve Breidaks  ning Kristi Pai. All Jako Samm (vasakult) ja Brennet Paat. Foto: AIGAR NAGEL

Aastatega on ilmselt peaaegu iga võrumaalane kuulnud Emily Ethel Meldrest ja tema lakkamatust entusiasmist panna inimesi pimedal ajal helkurit kandma. Hakkaja tüdruk võttis võrumaalastele soodsaima elukindlustuse, helkuri kandmise olulisust puudutava selgitustöö tegemise enda südameasjaks 2017. aasta sügisel, kui ta oli 1. klassi õpilane ning sai koolist ülesandeks lugeda koduteel kokku kõik valgustamata jalakäijad. Tulemus oli nukker ning sellest ajast alates sai hoo sisse Emily Ethel Meldre soov panna helkuripuu loomisega ning koostöös abipolitseinikega tehtavate kontrollidega inimesi aina rohkem end pimedal ajal nähtavaks tegema.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

20 PÄEVA ENIMLOETUD